Covid19-maatregelen bij DETA Machines - update 28.03.21 - bezoek ons OP AFSPRAAK

Geplaatst op 27/03/2021

Beste klant,

wij blijven ons als onderneming nauwgezet houden aan de door de overheid genomen veiligheidsmaatregelen in de strijd tegen Covid-19.  

De verstrengde maatregelen van 26.03.21 houden in dat onze toonzaal open is voor bezoek, maar ENKEL OP AFSPRAAK. 

Gelieve ons te contacteren (telefonisch op 051691900 of per email info@detagroup.be) voor het maken van een afspraak.  Afspraken kunnen gemaakt worden tijdens onze aangepaste openingsuren: van maandag tot vrijdag van 8h00 tot 12h00 en van 12h30 tot 17h00.  Op zaterdagvoormiddag zijn wij voorlopig niet meer open.  De toegang is eveneens beperkt to max. 2 klanten tegelijkertijd.  Gelieve in uw en ons belang u te houden aan de veiligheidsvoorschriften.  Aan onze ingang zijn ontsmettingsmiddel, mondmaskers en handschoenen beschikbaar.  

Onze commerciële, technische en administratieve diensten staan volledig tot uw dienst, waar mogelijk via telewerk.  Soms brengt dat wat extra organisatie met zich mee, dank voor uw begrip daarvoor. 

Leveringen, installaties en service-na-verkoop draaien op volle toeren, waarbij onze medewerkers alle maatregelen in acht nemen.  Graag vragen wij van u als klant hetzelfde.

 

Dank voor uw begrip en medewerking. 

Laten we allemaal goed voor elkaar zorgen.  Alles komt goed - en er is licht aan het einde van de covid-tunnel!