MAGGI GT800 CNC

Geplaatst op 09/05/2018

Ontdek bij DETA Machines de nieuwe generatie boormachines van MAGGI TECHNOLOGY

Maggi Technology is sinds 1963 marktleider op het gebied van rijboringsmachines en gerenomeerd voor de vernieuwing die ze durven brengen.  Vandaag biedt Maggi 's werelds meest complete gamma boormachines voor de meubelindustrie. Ontdek vandaag nog hieronder de machine die best past in uw productie-omgeving.

De Maggi GT800 CNC is een kleine maar zeer performante instap CNC boormachine.   Met een zeer budgetvriendelijke investering is deze machine een must voor elke paneelverwerkend interieurbedrijf die de stap naar cnc nog niet heeft gezet.  De machine is uniek in zijn soort.  Alle bewerkingen gebeuren aan de boven en zijkant van het paneel, waardoor een uiterst precieze en dus hoog-kwalitatief resultaat kan voorgelegd worden.  De machine boort verticale en horizontale rij- en constructieboringen op panelen van min. 100mm en max. 800mm breed.  De min. dikte van de panelen is 10mm en maximaal 50mm dik.  De kleinst mogelijk te bewerken panelen zijn 100x250mm.  De bewerkingskop omvat tot 6 horizontale en 9 verticale boren en 1 groefzaag in de X-richting.

De machine heeft een zeer éénvoudige intuitieve software die de gebruiker heel gemakkelijk met de machine laat werken via een groot 12" touch screen. Spiegelen, parametrisch programmeren en opslaan en oproepen van programma's is met deze machine kinderspel. 

Vraag vandaag nog uw offerte aan: sales@detagroup.be of kom (op afspraak) langs voor een vrijblijvende demo van deze machine.

Bekijk hier een video van deze machine