DETA PROMO TECHWOOD DAYS

 

Dit jaar is de maand oktober bij DETA Machines een uitzonderlijke DETA PROMO TECHWOOD maand.  Gedurende de gehele maand okober hanteren we immers uitzonderlijke PROMO TECHWOOD condities op de machines uit ons gamma Casadei-Busellato, Robland, Maggi, Schuko en vele andere.

Vraag vandaag nog uw offerte aan!

Daarbovenop steken we in de week van maandag 18 oktober t.e.m. vrijdag 22 oktober nog een tandje bij en kan u in onze toonzaal te Roeselare demo’s op onze machines zien tijdens onze DETA DEMO TECHWOOD DAYS.

Ja, noem het gerust een huisbeurs als u wilt.  Wij hebben immers besloten niet meer deel te nemen aan de gebruikelijke nationale houtvakbeurzen.

In een wereld waarin internet-technologie en sociale media ons toe laten onze klanten heel vlug en heel precies te informeren over nieuwigheden en veranderingen in de sector, vinden we  het belangrijk om mee te evolueren.  Een moderne schrijnwerker of interieurbouwer wacht geen 3 jaar om zich te verplaatsen naar een Belgische provinciestad om daar te zien wat hij in enkele klikken kan zien op internet of in de goed uitgeruste toonzalen overal ten lande wanneer dat hem het best past.

Waarom zouden wij grote investeringen maken om onze machines enkele dagen in een expo hal te gaan zetten op 30km van onze deur, terwijl wij in Roeselare over één van de mooiste en grootste toonzalen van België beschikken?  We hebben daarom besloten geen grote sommen aan gelijk welke beursorganisatie te geven, maar deze volledig te investeren in onze klanten, in de vorm van kortingen en promoties.

Tegendraads?  Ja. 

Gezond verstand?  Zeer zeker.

 

De details over onze DETA DEMO & PROMO TECHWOOD DAYS volgen binnenkort, maar informeer nu reeds bij uw vertegenwoordiger of maak een afspraak via sales@detagroup.be

 

Tot heel gauw.

 
 
 

Contacteer ons

DETA Machines BVBA
Industriezone Beveren-Noord
Onledegoedstraat 79
B-8800 Roeselare
T: 051 69 19 00
F: 051 69 19 09
BE 0422 292 864

Bezoek onze website:

detagroup.be