Nieuwe kantenlijmer SCM OLIMPIC K560 HIGH PERFORMANCE

De nieuwe referentie in kantenverlijming

Maak kennis met het nieuwe model kantenlijmer van SCM.

Het model Olimpic k560 bestond reeds enkele maanden, maar nu is er de uitvoering HIGH PERFORMANCE waardoor de machine de referentie in haar prijsklasse wordt.  Het model werd uitgerust met opties en oplossingen die tot nu toe enkel mogelijk waren in het hogere industriële gamma en wordt op die manier door haar veelzijdigheid en performantie "een echte grote" op maat van kleinere ondernemingen.

Bovendien is het HIGH PERFORMANCE model beschikbaar met de nieuwe "SGP glue pot".  SGP staat voor Smart Glue Pot en maakt het mogelijk om zowel EVA als Polyurethaanlijm te verwerken.

De machine kan ook uitgerust worden met de AirFusion technologie die verlijmen zonder lijm mogelijk maakt - de zogenaamde nulvoegtechnologie - met een uitzonderlijk hoog niveau van afwerking tot gevolg.

Met deze nieuwe oplossingen belooft de Olimpic k560 de ideale oplossing te zijn voor alle grote en kleine ondernemingen die voor de afwerking van hun kantenverlijming een continue en hoge kwaliteit vragen, of het nu gaat om de productie van een hoog aantal identieke panelen of grote series van steeds andere panelen en kanten.

PERFECTE LIJMNAAD

met de "SGP" (Smart Glue Pot) dankzij een perfectie gestuurde lijmdosering en de speciale lijmrol.  

Een ant-kleef plasma behandeling van de lijmpot maakt het gebruik van zowel EVA en Polyurethaan lijm mogelijke en een snelle en éénvoudige lijmwissel is mogelijk. 

 

 

NULVOEGTECHNOLOGIE

met de AirFusion technologie die verlijmen zonder lijm mogelijk maakt - de zogenaamde nulvoegtechnologie.

 

 

 

PERFECTE AFWERKING OP ALLE SOORTEN PANELEN 

Machine voorzien van een postformunit met 2 oprondmotoren.

De regeling en fijn-instelling van alle units is gestuurd waardoor de frees- en schraapgroepen steeds optimaal staan afgesteld.  De MULTI-EDGE instelling maakt zelf de wisseling tussen 2 verschillende radii mogelijk op alle soorten panelen en kanten.

 

‚Äčen er is meer...

- altijd "verse" lijm beschikbaar met de PRE-MELTING optie

- volledig geautomatiseerde machine met de mogelijkheid om de bovenbalk, de ingangsgeleider van de voorfreesunit, de positie van de drukrollen, de funregeling van de freesgroep, de fijnregeling van de postformgroep, de positie van de radius- en lijmschrapers en zelfs de lijmunit te sturen vanuit de touchscreensturing STARTOUCH.

- hoge afwerkingskwaliteit door het gebruik van de juiste sproeistoffen tijdens de paneeldoorvoer. 

- diamant gereedschappen op verschillende units

 

contacteer ons vandaag nog voor meer info, een vrijblijvende offerte of een demo van deze machine

 
 
 

Contacteer ons

DETA Machines BVBA
Industriezone Beveren-Noord
Onledegoedstraat 79
B-8800 Roeselare
T: 051 69 19 00
F: 051 69 19 09
BE 0422 292 864

Bezoek onze website:

detagroup.be