Nieuws

Smart Techno Highlights

Smart Techno Highlights

Geplaatst op 12/07/2020

De COVID-19 gezondheidscrisis zorgt voor een vreemde situatie, waarbij beurzen worden afgelast en we onze klanten dus niet persoonlijk kunnen ontmoeten op deze beurzen.  Daarom moeten we creatief zijn.  Van 19 tot 30 oktober 2020 schakelen DETA Machines en Casadei-Busellato dus in virtuele modus en stellen we u onze "SMART TECHNO HIGHLIGHTS" voor.  Noemt het een virtueel beursbezoek als u wil...

Houtvakbeurs XYLEXPO 2020 definitief afgelast

Houtvakbeurs XYLEXPO 2020 definitief afgelast

Geplaatst op 11/07/2020

De 2-jaarlijks internationale houtvakbeurs XYLEXPO in Milaan werd definitief afgelast. De organisatie besloot dat het onmogelijk was de beurs op een veilige manier te organiseren.  Om duidelijkheid te scheppen naar de deelnemers en de bezoekers werd de editie 2020 , nu dus definitief afgelast.  De volgende editie zal plaats vinden in het voorjaar van 2022.

Vacatures - Kom ons team versterken

Vacatures - Kom ons team versterken

Geplaatst op 01/07/2020

Ga voor een nieuwe uitdaging en vind je droomjob bij DETA Machines BVBA ! Wij zoeken momenteel technische profielen (onderhoudstechnieker(s), sevice technieker(s), field-service engineer(s), monteur(s) stofafzuiging) en een commercieel-technisch profiel (vertegenwoordiger). Bekijk hier onze vacatures en solliciteer vandaag nog.