Primeur voor de Belgische markt: paneelzaag SCM L'Invicibile SiX

Geplaatst op 30/08/2015

Deta Machines stelt u in primeur voor de Belgische markt de nieuwe paneelzaag SCM L'Invicibile SiX voor.  Deze 6-assengestuurde machine heeft een zaagblad van D550mm die 46° schuinstelbaar is IN BEIDE RICHTINGEN

Bovendien is de machine voorzien van een ELEKTROSPINDELMOTOR waar de zaagas direct aangedreven wordt door de motor.  Daardoor kan de machine een hoog vermogen ontwikkelen, en bovendien kan het toerental van de zaag traploos geregeld worden en opgeslagen worden in zaagprogramma's of in de toollist aan een bepaald zaagbald worden gekoppeld.

De machine kan uitgerust worden met een zaag van D550mm (zelf met gebruik van de voorrits), waardoor secties tot 200mm kunnen gezaagd worden.

Hoogte, schuinstelbaarheid, toerental, positie van de zijgeleider en horizontale en verticale positie van de voorsnijder zijn de 6 gestuurde en programmeerbare assen.  De voorrits komt bij inschakelen automatisch op positie en verdwijnt bij niet-gebruik automatisch onder de tafel.

De FULL SUPPORT oplegtafel met WIRELESS digitale aanslagen maakt de uitrusting van deze machine compleet.  Bij zagen onder hoek worden de posities van digitale aflezingen automatisch herberekend en wireless aangepast.

Download hier de folder, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte via sales@detagroup.be