CASADEI-BUSELLATO

TEAMWORK

Het was Churchill die zei: “The pessimist sees difficulty in every opportunity. The optimist sees the opportunity in every difficulty”.  

Bij Deta Machines zijn we net zoals bij Casadei-Busellato optimisten.

Casadei-Busellato is een onafhankelijke business unit binnen een industriële groep, waarbij de commerciële naambekendheid van twee ijzersterke Italiaanse merken (Casadei en Busellato) wordt gecombineerd met de productiekracht en technische know-how van de grootste Italiaanse machinefabrikant.  Een eigen merknaam, een eigen kenmerkende feloranje kleur, eigen dealers over de gehele wereld, en een eigen commerciële aanpak waar de nood van de klant centraal staat, zorgden ervoor dat het merk sinds zijn oprichting in 2008 zeer sterk groeide. 

Het gamma van Casadei-Busellato bestaat uit een complete range houtbewerkingsmachines: opdeelzagen, kantenlijmers, cnc-machines, schuurmachines, freesmachines, schaafmachines, enz...

Het ambitieuze doel van Casadei-Busellato is een beter alternatief te zijn voor de grote Duitse en Italiaanse merken.  Casadei-Busellato biedt zijn dealers en hun klanten het beste van twee werelden: de flexibiliteit van een kleine business unit en de slagkracht van de grote industriële groep waartoe het behoort.  Bij Casadei-Busellato staat TEAMWORK voorop: het gezamelijke belang van fabrikant - dealer - en klant.

Het commerciële hoofdkantoor van Casadei-Busellato is gevestigd in het Italiaanse Thiene (tussen Milaan en Venetië) waar zich – naast de spare parts- en service-afdeling – ook een permanente toonzaal bevindt voor machine demo’s, opleidingen en opendeurdagen.

DETA Machines is sinds 1 oktober 2017 invoerder en exclusief verdeler voor de Belgische markt.  De machines worden in België verdeeld rechtstreeks naar de klant, maar ook via samenwerking met regionale verdelers.

Bezoek de website van onze leverancier op http://www.casadeibusellato.com/en